Snel schoon, zonder zorgen...

 

Die gozer hieronder ben ik. Al jaren schoenen- en sneakergek en altijd heel voorzichtig. Er is zelfs een tijd geweest dat ik niet zonder babywipes de deur uit ging. In september 2021 ben ik Schoenenboeners begonnen. Ik haal jouw schoenen, indien gewenst, persoonlijk bij je op. Nu nog met de auto maar ik ben momenteel een bakfiets aan het restaureren. App me en ik kijk wat ik voor je kan doen! 

 

Nu vraag je je vast af, hoe werkt dat allemaal in de praktijk? Nou, laat me je dat vertellen:

 

  1. Advies en offerte - Stuur me gewoon een aantal foto's via WhatsApp of Instagram. Ik geef je graag vrijblijvend advies en een prijsopgave, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

  2. Service - Voor € 15,- haal ik jouw schoenen op en bezorg ik ze binnen 14 werkdagen weer bij je thuis. Je kunt ze ook persoonlijk op afspraak langs brengen en ophalen bij onze werkplaats in Emmen of gebruikmaken van onze handige drop-off point Prins Sport in Hardenberg. Als je wilt, kun je jouw schoenen zelfs via PostNL naar ons verzenden.

  3. Vakkundige schoenenverzorging - Bij Schoenenboeners nemen we schoenen reinigen serieus. We gebruiken speciaal op het materiaal afgestemde producten en geavanceerde apparatuur om jouw schoenen weer tot leven te brengen. En laten we die onaangename geurtjes niet vergeten - met onze speciale ozonbehandeling zorgen we ervoor dat jouw schoenen niet alleen schoon zijn, maar ook fris ruiken. Geen stinkende schoenen meer!

 

Dus, als jij verlangt naar schoenen die snel en zorgeloos weer in topconditie zijn, aarzel dan niet om een dm via Instagram of een appje te sturen. Jouw schoenen verdienen de beste verzorging, en ik sta klaar om ze op te halen en ze weer te laten stralen als nooit tevoren!